Personvernerklæring

Personvernerklæring for harstadhavn.no

Harstad Havn KF (heretter kalt «vi», «oss» eller «vår») er opptatt av personvern og behandling av personopplysninger på en ansvarlig måte. Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger på nettstedet harstadhavn.no.

 1. Behandlingsansvarlig

Harstad Havn KF er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på nettstedet harstadhavn.no.

 1. Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn følgende personopplysninger når du besøker nettstedet vårt:

 • Informasjon om din enhet og nettleser, som IP-adresse, nettlesertype og -versjon, operativsystem, skjermoppløsning, språkinnstillinger og tidsone.
 • Informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, som hvilke sider du besøker, hvor lenge du er på nettstedet, og hvordan du navigerer på nettstedet.
 • Hvis du sender oss en e-post, vil vi lagre navnet ditt og e-postadressen din.
 1. Formål og rettslig grunnlag for behandlingen av personopplysninger

Vi behandler personopplysninger for følgende formål:

 • For å kunne levere tjenester til deg som besøker nettstedet vårt.
 • For å kunne gi deg relevant informasjon og markedsføring, for eksempel nyhetsbrev, invitasjoner til arrangementer eller tilbud om våre tjenester.
 • For å kunne utvikle og forbedre nettstedet vårt, for eksempel ved å analysere hvordan brukerne navigerer på nettstedet vårt og hvilke sider som er mest populære.
 • For å kunne besvare henvendelser og spørsmål vi mottar fra deg.
 • For å oppfylle våre rettslige forpliktelser.

Behandlingen av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle våre avtaler med deg som besøker nettstedet vårt eller for å ivareta våre legitime interesser. I noen tilfeller kan behandlingen også være nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser.

 1. Lagringstid

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene med behandlingen, med mindre annet følger av lov eller avtale. Vi sletter personopplysningene når de ikke lenger er nødvendige.

 1. Deling av personopplysninger

Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å oppfylle formålene med behandlingen, eller det følger av lov eller avtale. Vi kan dele personopplysninger med våre tjenesteleverandører som behandler personopplysningene på våre vegne.

 1. Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn i, retting av eller sletting av personopplysninger som vi behandler om deg. Du har også rett til å begrense behandlingen av personopplysninger og til å protestere mot behandlingen. Du har rett til dataportabilitet og til å trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt.

Hvis du ønsker å benytte deg av dine rettigheter, kan du kontakte oss på e-postadressen harstadhavn@harstad.kommune.no.

 1. Sikkerhet

Vi tar informasjonssikkerhet på alvor og har implementert egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, ødeleggelse eller avsløring.

 1. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å reflektere endringer i våre tjenester eller i personvernlovgivningen. Vi vil publisere endringene på denne siden, så vi anbefaler at du jevnlig sjekker denne personvernerklæringen.

 1. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvern og behandling av personopplysninger på nettstedet harstadhavn.no, kan du kontakte oss på e-postadressen harstadhavn@harstad.kommune.no eller ved å sende oss brev til følgende adresse:

Harstad Havn KF
c/o Postmottak
Postboks 1000
9479 Harstad

 1. Klager

Hvis du mener at vi ikke har behandlet personopplysningene dine i samsvar med gjeldende personvernlovgivning, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om dette på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Vi oppfordrer deg imidlertid til å kontakte oss først hvis du har noen bekymringer eller klager, slik at vi kan prøve å løse saken direkte.

 1. Siste oppdatering

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 18. april 2023.

FANT DU DET DU LETTE ETTER?
Hopp rett ned til innholdet