Nyheter

𝐄𝐫 𝐝𝐮 𝐯𝐚̊𝐫 𝐧𝐲𝐞 𝐥𝐞𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐨𝐫 𝐝𝐫𝐢𝐟𝐭 𝐨𝐠 𝐞𝐢𝐞𝐧𝐝𝐨𝐦?

Harstad havn søker drifts- og eiendomssjef
Det kommunale foretaket Harstad havn er i sterk vekst og trenger en erfaren leder for drift og eiendom.
Les mer om stillingen her

Om stillingen

Arbeidsgiver: Harstad havn

Stillingstittel: Drifts- og eiendomssjef

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Harstad

Søknadsfrist:  13. oktober

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Harstad havn er et kommunalt foretak eid av Harstad kommune. Foretaket drifter en rekke sentrale og viktige kaier i regionen, samt at man eier flere større og mindre eiendommer for utleie.

Havna har de siste årene gjort store investeringer, og er blant en av prosjekteierne på industriområdet Rødskjær, sør i Harstad kommune.

Som leder for drift og eiendom vil du ha ansvaret for eiendom og arealer, inkludert kaianlegg, og bygg. Du vil være ansvarlig for utarbeidelse og oppfølging av kontrakter for utleie, og være involvert i både drift og vedlikehold.

Som KF er vi underlagt lov om offentlig anskaffelse, driftsleder er en naturlig ressursperson opp mot innkjøp. Du ivaretar totalbudsjett på drift, og følger opp rapportering av både drift, vedlikehold, innkjøp og investering.

I stillingen er det også naturlig at du er i dialog med eksterne leverandører og interessenter, servicepersonell, leietakere og har tett samarbeid med vedlikeholdsavdelingen.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har erfaring fra drift og forvaltning av næringseiendommer, kontraktsutarbeidelse og oppfølging av disse. Du har prosjektledererfaring og er teknisk og praktisk anlagt.

For å lykkes i jobben, bør du også ha:

  • Høyere utdanning, helst innen tekniske fag, eller annen relevant høyere utdannelse
  • Særskilt relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
  • God merkantil forståelse
  • Erfaring fra eiendomsforvaltning og prosjektarbeid
  • God forståelse for, og beherske relevante digitale verktøy
  • Gode språkferdigheter i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Vi legger også stor vekt på personlige egenskaper, og søker en leder som:

Er tilpasningsdyktig og løsningsorientert, i tillegg til å være tillitsskapende og strukturert. Videre vektlegger vi gode kommunikasjonsevner da stillingen innebærer utstrakt dialog med ulike aktører. Evne til helhetsoversikt og god økonomiforståelse er også sentralt.

Fem gode grunner til å søke:

  1. Bidra til det grønne skiftet: Vær med på å utvikle bærekraftige løsninger og prosjekter som har stor miljømessig betydning for regionen.
  2. Varierte arbeidsoppgaver: Jobben inkluderer ansvar for både maritime anlegg og eiendommer, noe som gir en variert og utfordrende arbeidshverdag.
  3. Mulighet til å påvirke: Led en viktig avdeling i en havn som allerede er anerkjent for sitt arbeid med innovasjon og bærekraft, og få muligheten til å forme framtidas Harstad.
  4. Stort utviklingspotensial: Ta del i store utbyggingsprosjekter, som det nye industriområdet på Rødskjær, og bidra til moderniseringen av infrastrukturen i havna.
  5. Stort faglig nettverk: Delta på faglige samlinger og konferanser for å hente lærdom, inspirasjon og utveksle erfaringer med andre ledende havner

Vi tilbyr:

Harstad havn er i rivende utvikling, og nå har du sjansen til å bli en del av vår videre ferd. Vi har et godt arbeidsmiljø som kjennetegnes av seriøsitet, men vi er også uhøytidelig.

Vi har respekt for hverandres ansvar og roller, samtidig som vi verdsetter gode diskusjoner og utfordrer hverandre faglig.

Utover dette vil du kunne forvente:

  • Kontorsted i et av Harstads mest kjente bygninger, sentralt i sentrum
  • Fleksibel arbeidstid, med mulighet til hjemmekontor
  • Reisevirksomhet vil avhenge av hva du selv ønsker; nettverksbygging, konferanser og samarbeid med andre havner vil være relevant.
  • Pensjons- og forsikringsordning i KLP
  • Lønn etter avtale

Vi gjør oppmerksom på at alle ansatte i Harstad havn utgjør en viktig del av samfunnskritisk infrastruktur, aktuelle kandidater må derfor kunne sikkerhetsklareres ved behov. Tilsetting skjer i henhold til lover, reglement og tariffavtaler.

Søker kan føres opp på offentlig søkerliste, selv om søkeren har bedt om å bli unntatt. Dette blir du i så fall varslet om, og du vil få mulighet å trekke din søknad om du ikke ønsker å stå på søkerlisten.


For spørsmål, kontakt:

Søknadsfrist: 13. oktober

Les flere artikler

Hopp rett ned til innholdet